“Ik Snack – Jij Snackt” in de snack tag

Het is intussen alweer van de Disney prinsessen tag geleden dat ik nog eens een tag overnam, maar deze zag ik al een aantal keer voorbij komen, onder andere bij Mama’s Liefste en Lotus Writings en ik was meteen fan. Merel van Lotus writings bedacht hem overigens helemaal zelf. Omdat ik fan ben en het tijd vond voor een luchtige post, besloot ik deze over te nemen.

 1. Wat is je favoriete fastfoodrestaurant?
  Zonder twijfel Quick, maar doordat er meer McDonalds in onze buurt zijn én mijn man liever een McDootje eet, zijn bezoekjes aan Quick uiterst zeldzaam…
 2. Zoet of zoute popcorn?
  Zonder enige twijfel: zoet!
 3. Wat is je favoriete ijsje?
  Ik hou niet van ijsjes omdat die te koud zijn, dus daarvoor pas ik altijd. En als het echt moet, kan een warme appeltaart er wel in, voornamelijk omdat door die combinatie de ijs niet meer koud is….
 4. Beschrijf de allerlekkerste taart die je ooit op hebt
  Eerlijk ben ik niet echt een dessertenmens: ik eet liever extra gang vlees of vis dan een dessert, tenzij er een kaasplankje op de dessertkaart staat… Van taarten ben ik dan ook niet heel snel onder de indruk, al herinner ik me wel van onze vakanties in Duitsland als klein meisje dat ik altijd uitkeek naar Apfelstrüdels als dessert.
 5. Laten leveren of zelf iets te snacken maken?
  Frietjes en pizza gaan we eerder kopen dan zelf maken. Zelf maak ik meestal wel traditionele vlees-groenten-aardappelen-combinaties en als ik zoete gerechten maak zijn het altijd pannenkoeken of appelcakes.IMG_4963
 6. Ga je voor het kaasplankje of een schaaltje M&M’s?
  Ik kies sowieso voor kaas, maar als enige kaasliefhebber in huis, moet ik bekennen dat ik maar zelden een kaasplankje eet. M&M’s zijn bij ons alle vier heel populair, dus is de keuze snel gemaakt.IMG_5856
 7. Wat is je favoriete tussendoortje?
  Op het werk merk ik dat ik nogal snel voor een reep chocolade met nootjes kies uit de automaat en thuis drink ik tussendoor graag een chocomelk, zowel warm als koud.
 8. Warme of koude appeltaart?
  Geen twijfel: een koude herfstdag met een stukje warme appeltaart.
 9. Wat bestel je het liefst op een terrasje?
  Op een terrasje vind ik het fijn als er een bordje tapas is, om lekker te delen. En voor oesters ben ik ook altijd te vinden. img_1576m.jpg
 10. Welke snack ligt er naast je frietje?
  Hoewel ik mezelf vaak het voornemen maak om origineel uit te hoek te komen eindig ik vaak met een Bicky burger, een boulet, een mexicano of de pikante gehaktbal die onze friturist zelf maakt.
 11. Wat is je favoriete chips-smaak?
  Pickles! P1110832

Wat zijn jullie favoriete snacks?

Fijn weekend en veel snackplezier!
Veel liefs
Kris

9 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s