Date night @ Deboeveries

Ik ga eten en neem mee…mijn sweetie…! Kort na de geboorte van Thibault zijn we de traditie gestart  om elke week uit eten te gaan met ons twee, zonder kindjes. En tegen alle verwachtingen in, houden we deze gewoonte één jaar later nog altijd in stand. En kijken we er nog elke week naar uit! Vanavond zijn de kids bij opa en bobonne -schoolvakantie regeling- en waren we van plan een snelle hap te eten, maar belandden we uiteindelijk in Deboeveries in Deurle, waar menig van ons familiefeesten plaatsvinden en waar broer Stefaan vroeger werkte.We zijn er voor de 5-gangen kreeftenmenu gegaan. En het was super lekker! En gezellig en romantisch!
img_1456

Na een aperitiefje buiten kregen we de babykreeft gegratineerd…
…gevolgd door een kreeftenbisque met Armagnac…


…en als hoofdgerecht een kreeft met risotto en currysaus…


Dit was een heerlijke menu en ik waande me in lobster heaven! Nog beter was misschien mijn kaasdessert. Ik waande me als Monica uit Friends in  cheese heaven! Mijn sweetie heeft het dan weer liever zoet en koos voor de verse vanille ijs met aardbeitjes…

Groetjes
Kris
XxX

2 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s