Date night @ Brasserie Boulevard

Na alweer een aantal weken te hebben overgeslagen, belandden we vorige woensdag voor onze date night in “Brasserie Boulevard” in Sint-Martens-Latem, ons aangeraden door de mama. We liepen door het restaurant naar het terras dat om half negen ’s avonds nog helemaal vol zat en waren erg onder de indruk van het mooie interieur, waarvan je op basis van de buitenkant niet zou vermoeden dat het zo modern en klassevol is.

Onze bestelling werd opgenomen door een vriendelijke jongeman en we kozen een Bacardi-Cola, een vers fruitsap en startten met de gougonettes van kabeljauw met een verse tartaar, een starter die we ook heel graag bij Fou d’O, ons favoriet restaurant, waar deze zaak denk ik ook de mosterd haalde voor hun kaart. IMG_7897Er kwamen aan tafel hapjes -een tapenade van zongedroogde tomaatjes en een andere onbekende tapenade met een wasabi toets– samen met het voorgerecht. Dat laatste is een beetje vreemd, vooral omdat we ons aperitief nog niet hadden gezien, maar de kabeljauw-sticks waren wel lekker.img_7770-e1530127359274.jpg

Als hoofdgerecht koos ik een salade met verse tonijn en manlief een filet pur. Het hoofdgerecht was heel puur van smaak, maar kleiner mogen de porties zeker niet worden en ook hier kwamen wijn en warme groentjes te laat.IMG_7772

Globaal genomen vonden we het een geweldige avond en genoten we heel erg van onze date night. Geen zware onderwerpen, maar een leuk avondje uit, met veel lachen en plezier. We komen hier nog wel terug, maar wachten misschien nog eventjes tot wanneer de beginnersfoutjes eruit zijn want nu werd door hun parallel in de menukaart met Fou d’O en de eerder hoge prijzen de lat iets hoger gelegd dan waargemaakt. Wat niet weg neemt dat het eten lekker was, het kader ongelooflijk mooi en dat we bediend werden door een jong en heel vriendelijk team.

Veel liefs en tot een volgende date night!
Kris
XxX

 

img_7770-e1530127359274.jpg

16 reacties

  1. Belangrijk, tijd voor elkaar vrijmaken!
    Ik heb persoonlijk een hekel aan restaurants/bistro’s waar je teveel betaalt voor te weinig eten, dat gebeurt weer vaker!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s