Vakantieplezier: naar de kermis

Het schooljaar vloog alweer voorbij. Men zegt wel eens dat hoe ouder de kinderen worden, hoe sneller die jaren gaan en dat cliché kunnen wij alleen maar bevestigen: Guillaume en Thibault hadden vandaag al hun laatste schooldag…

En daar is dan die grote vakantie, die natuurlijk wel heel wat plannen met zich meebrengt, gezien mama en papa natuurlijk geen 2 maand vakantie hebben. Maar vandaag dachten we nog niet aan de praktische bezwaren, nam ik een halve dag vrij en genoten we met een zwembadje in de tuin van een heerlijke zomerdag. Wanneer het zwembadje hen begon te vervelen, gingen we aan de waterspelletjes die altijd fascinerend blijven.

Dit weekend belooft opnieuw een zonnig weekend te worden en we kijken er naar uit. Intussen deel ik hier een aantal foto’s van onze kermismiddag van vorige week. Ook altijd een hele leuke daguitstap voor in de vakantie, zelfs indien de temperaturen weer de andere richting zouden uitgaan.IMG_7810IMG_7813IMG_7817IMG_7822IMG_7825IMG_7826IMG_7833IMG_7834IMG_7840

Fijn weekend en een spetterende vakantie gewenst voor iedereen!
Veel liefs
Kris
XxX

16 reacties

    • Jammer genoeg hebben wij maar 3 weken en geen 2 maanden vakantie, dus is het vooral veel opvang en weinig routine voor de kids. Maar binnenkort zijn mama en papa ook 3 weken thuis!

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s