Date night @Fou d’O

Na een paasvakantie vol verlof en quality time met ons vier, gingen we deze week met ons tweetjes gaan dineren bij Fou d’O, één van onze favoriete adresjes in het Gentse.

We startten met een aperitief maison, een rosé spumante, en een Bacardi-cola. Bij het aperitief kregen we een mousse van zongedroogde tomaat en bestelden we nog krokante heilbotreepjes met verse tartaar to share.

Voor dit eerste moment deze maand dat we met ons twee op stap waren, gingen de gesprekken bijzonder veel over de kindjes en vooral over de grote verandering voor Thibault binnenkort, die iedereen zijn leven een beetje op zijn kop zal zetten, maar vooral waar we samen voor staan en waar we samen alles voor gaan doen om het te doen slagen.

Intussen genoten we van elkaar, van de gezellige sfeer in Brasserie Fou d’O en vooral van de lekkere vol-au-vent met kalfszwezeriken en salade met kortgebakken tonijn, met een glaasje rode wijn.IMG_7189IMG_7192

Veel liefs en tot een volgende date night!
Kris
XxXIMG_7206

23 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s