Date night @Patyntje

Vandaag startte mijn weekend en zoals verwacht, werd ik vandaag geveld door een buikgriep waar ik al de ganse week tegen vecht wat meteen ook de reden is waarom deze blog een paar uurtjes later dan gepland verschijnt… De week was dan ook weer druk druk met onze date night echt letterlijk het enige moment van de week dat we een beetje tijd konden maken om te luisteren, te praten en ideeën voor ons trouwfeest konden uitwisselen.

We startten woensdagavond met een afspraak in onze feestzaal, kregen de vernieuwde brochure voor 2017, kregen de planning te horen, konden vragen afvuren en we vertrokken er met de routebeschrijvingen voor bij ons uitnodigingen en vooral met opnieuw puzzelstukjes voor ons trouwfeest.

Erna reden we naar Patyntje, een vaste waarde in Gent voor een lekkere Frans-Belgische keuken waar we al eventjes niet meer waren geweest en die net als Volta op ons verlanglijstje voor 2017 stond. We hebben geluk, want na ons was, zelfs op een woensdagavond, het restaurant helemaal volzet. We startten na een aperitiefje, dat voor mij in deze Tournée Minérale maand bij een vers fruitsapje bleef, met garnaalkroketjes voor Benoit en Sashimi voor mij en we waren allebei heel erg blij met onze keuze.

Vervolgens namen we beide de filet pur, met béarnaise voor mezelf en archiduc voor Benoit. Na nog een snelle koffie, maakten we een einde aan deze date night, waarin we vooral veel wijzer zijn geworden voor wat betreft ons huwelijksfeest. Binnenkort verschijnt een update!Veel liefs
Kris
XxX

2 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s