Mr. & Mrs. Debouvry #3

Op deze maandag 6 februari waarop we bijna alle vier gesneuveld zijn, we met drie aan de antibiotica zitten en de zomer verder weg lijkt dan ooit, vind ik het toch tijd voor een nieuw overzicht van onze huwelijksplanning. Nummer 1 en 2 kan je overigens hier en hier vinden.

  • In de kledij voor de bruidegom was er een foutje; de gilet was een beetje misnaaid, maar we verwachten ons over een paar weken aan een telefoontje dat de nieuwe gilet klaar ligt.Het kostuum zelf en het hemd waren overigens prachtig! Ja, heb ik al gezien. 😀
  • Ook met de Save the date kaarten ging het niet helemaal goed in die zin dat ik ze vandaag per post kreeg en helemaal niet tevreden ben met het resultaat. Dat worden nieuwe laten maken, dus ook hier een beetje vertraging…img_3634
  • Mijn gelnagels zijn voor de eerste keer gedaan! Omdat ik broze nagels heb na bijna een leven lang nagelbijten -waar ik trouwens wel al enkele jaren vanaf ben- zijn ze nog steeds kort en tips waren geen optie omdat die bij mij gewoon afbreken. Dus ja, momenteel heel korte gelnagels, maar wel in een mooi kleurtje, mét bling.
  • We spraken afgelopen weekend met de pastoor, vlak na de lichtmisviering, waar we waren met Thibault omdat de gedoopte kindjes van 2016 er in de kijker stonden. We zullen dan ook binnenkort uitgenodigd worden in de pastorij. Omdat ik daar al veel horrorverhalen over heb gehoord, ben ik hier best wel zenuwachtig voor, al weet ik ergens wel dat het bij onze pastoor wel goed zal meevallen.
  • We zagen de verantwoordelijke van de feestzaal afgelopen woensdag en gingen naar huis met nuttige tips én met de wegbeschrijvingen om bij onze uitnodigingen bij te sluiten.img_3635
  • De fotograaf ligt vast nadat de resultaten van onze kerstfotoshoot werden bekeken en goed bevonden door iedereen.

Wat er op de februariplanning staat is wat tussen de 3 en 6 maanden vooraf moet gebeuren, namelijk:

  • Kledij van onze zoontjes gaan kiezen, samen met de mama. Schoenen zal voor kort voor de trouw zijn, want dat is nog meer tricky dan kledij met de jongetjes die onvoorspelbare groeispurten kunnen krijgen.
  • De ringen uitkiezen waarvoor we een dagje Antwerpen willen inplannen. Misschien een leuk Valentijnsweekendje van maken?
  • Een afspraak met een weddingplanner die ons zal uitleggen wat ze voor ons kan betekenen zowel qua weddingplanner als qua ceremoniemeester. Na onze afspraak in de zaal zijn we overigens al meer geneigd naar het laatste.

Het allereerste op de to do lijst is alvast onze twee huwelijksreizen plannen zodat de zomer alvast al iets dichterbij lijkt.

Veel liefs
Kris
XxX

Eén reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s