2018 Challenge #2 #Week4

De tweede maand van het nieuwe jaar zit er alweer op –ligt dat nu aan mij, of zijn die eerste twee maanden voorbij gevlogen?– en zodoende dus ook de tweede uitdaging.

Hoewel ja, doordat ik twee keer uit de bocht ging in februari, heb ik voor mezelf de maand zonder alcohol verlengd tot 13 maart, zoals ik in een vorige post ook schreef. Dus terwijl velen vanavond wellicht het glas heffen op het einde van een al dan niet geslaagde “Tournée Minérale”, hou ik het nog een tweetal weken bij water of een occasioneel glaasje fruitsap.

Hoe ik de maand zonder alcohol beleefd heb, daar zal ik het dus pas over twee weken kunnen over hebben. De update komt er snel aan. Nu ja, snel: dit worden wellicht nog 12 lange dagen… De nieuwe en derde maand van 2018 vraagt echter wel al om een nieuwe uitdaging, waarbij ik het over een volledig andere boeg gooi, maar daarover morgen meer.

Veel liefs
Kris
XxX

12 reacties

  1. ik heb ook meegedaan met Tournée Minérale. Af en toe had ik zo een ongelooflijke zin in een glas wijn, waarschijnlijk omdat het niet mocht. Ik besef namelijk nu ineens dat het al 7 maart is en sinds 28 februari heb ik geen zin meer gehad in drank 🙂 Denk dat ik vanavond een lekker flesje wijn openmaak om het einde te vieren…

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s