2018 Challenge #2 #Start

De tweede challenge voor dit jaar, uit mijn nieuwjaar-voornemens om elke maand een nieuwe challenge aan te gaan, is om deze maand een maand alcoholvrij door het leven te gaan en deel te nemen aan de “Tournée Minérale”.

Vorig jaar begon ik hier ook al aan, met hoge verwachtingen, denkende dat ik me een gans ander mens zou voelen, maar omdat ik er niet veel effect van had en het vooral sociaal lastig bleek, heb ik dit dan gestaakt. Dit jaar ga ik er opnieuw voor en combineer ik het met de 1e challenge, namelijk nog steeds elke dag 1,5 liter water te drinken.

Veel liefs
Kris
XxX

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s