2018 Challenge #2 #Halfweg

Intussen zijn we alweer halfweg de tweede maand, dus de tweede challenge voor dit jaar, uit mijn nieuwjaar-voornemens. Ik koos ervoor, om net als 104.000 andere Belgen een maand alcohol te bannen.

Helemaal geslaagd is de challenge niet voor mij niet, want ik maakte al twee uitschuivertjes, op 8 en 12 februari. Omdat ik niet aan opgeven denk, heb ik op 13 februari als het ware een herstart genomen en ga ik verder tot 13 maart…

Veel liefs
Kris
XxX

 

4 reacties

  1. Ik drink al een hele tijd geen alcohol meer, maar dat komt puur omdat ik dan last van mijn maag krijg. Op zich is een glas rode wijn eigenlijk heel gezond en wat dat betreft vind ik het best jammer. Af en toe probeer ik het zelfs!
    Maar een glas werd al snel 3-4 glazen op een avond en ik was altijd bang dat ik dan niet goed kon slapen, terwijl alcohol juist maakt dat je onrustiger slaapt. En met mijn medicijnen blijft het natuurlijk tricky.
    Het gaat je vast lukken, ben benieuwd naar je update!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s