Valentijn met de eerste trouwfoto

Op 07/07/17 was het zover en beleefden wij onze trouwdag voor de kerk. De dag was echt ons sprookje, quasi alles liep perfect, we hadden het ons niet beter kunnen voorstellen. Ik kreeg ook heel snel de foto’s van de fotograaf, maar wegens het grote aantal heb ik nog niet de selectie kunnen maken voor onze trouwalbum. Mijn doel ligt hier overigens op onze eerste huwelijksverjaardag.

Voor Valentijn, werd ik gecontacteerd door Fotofabriek en mocht ik een foto op canvas kiezen. Zo ging ik door de trouwfoto’s en koos ik een foto aan het water, aan de Leie. Vorige week bestelde ik deze, hopend hem nog voor Valentijn in de bus te krijgen en ja hoor, 2 dagen later kwam het pakje -zeer zorgvuldig ingepakt- al aan.P1120415P1120416

Ik ben super tevreden, zowel qua kwaliteit als qua service. Ik twijfelde even hem op te hangen (hangsysteem zit erbij), maar koos er dan toch voor om deze een mooi plaatsje te geven in onze nieuwe televisiekast.

Wat vinden jullie?

Een fotocanvas bestellen kan al vanaf 12,99€ via www.fotofabriek.nl.

Veel liefs
Kris
XxX

Deze post kwam tot stand door een samenwerking. De review over het product is echter volledig mijn persoonlijke mening.

15 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s