Guilty Pleasures – 1-2-3

Er zijn zo van die zaken die spontaan controverse oproepen, thema’s die niemand onbewogen laten en naast maatschappelijk beladen thema’s zoals de migrantenpolitiek, is het luchtig programma “Temptation Island” er ook zeker eentje van. You hate it or you love it! Geen gulden middenweg mogelijk.

En ja, ik beken, ik ben bij de lovers. Weken kijk ik uit naar mijn favoriete “guilty pleasure” op donderdagavond.

Iedereen die me kent, weet ik dat ik bijzonder gevoelig ben aan taalfouten en dat dit gaat van dt-fouten tot in foutieve context gebruikte spreekwoorden. Soms kan het echter zo over-the-top zijn dat het gewoon hilarisch wordt, vandaar dat ik voor jullie een bloemlezing heb van de mooiste uitspraken van de eerste drie afleveringen.

Tim & Debora

  • Tim, de man achter no-girls-allowed-unless-Debora-Leemans, pakte het de tweede aflevering filosofisch aan met “Ik ga niet één bloemetje plukken hier, terwijl ik thuis een mooi boeket heb”.

Kevin & Megan

  • Iets minder lief, maar even gemeend zegt Oostendenaar Kevin over zijn ietwat naïeve Megan “Ze is een crème van een vrouw, maar ze is koekerond”. Hij doet er een schepje bovenop met “De kaas loopt uit haar oren. Als je een fonduetje wil, kan je het direct uit haar oren halen. ”Gelukkig kon verleidster Yana dit vertalen zodat iedereen kon volgen.
  • Naïeve Megan vindt het dan weer fijn “om met de jongens te socialeren”.
  • Helemaal terzijde maar over het gegeven dat ze in een relatie van 1 jaar met Tim 5 keer werd bedrogen zei ze vorige week “In mijn leefomgeving bedriegt iedereen elkaar.” En misschien moet Iemand Megan ook eens uitleggen dat ze in Temptation Island en niet in De Mol zit, want ze lijkt steeds op zoek naar complotten en wie ze kan vertrouwen.

Mezdi & Danielle

  • Daniëlle bleek uit hetzelfde naïeve hout gesneden als Megan en meende over Fabrizio die de ganse avond tegen haar kleefde in het zwembad, “dat ze voelt dat hij geen slechte bedoelingen had”.
  • Mezdi viel al de eerste aflevering op toen hij oververhit de hevig getatoeëerde verleider Fabrizio met een “What’s up kleurplaat? Intussen krijgt hij de bijnaam “Sneaky”.

Jeremy & Vanessa

  • Verleider Matthew: “Jeremy is zelfde type als ik: getint, donker. Hij is wat dikker, wat korter. Ik ben wat gespierder, wat breder, wat langer, wat knapper.” En dan met een uitgestreken gezicht “Ik ga het voor Vanessa heel moeilijk maken.“. Van bescheidenheid heeft die alvast geen last.

Maar mijn favoriet blijft de reken(on)kunde van Fabrizio van de eerste week week “Ik heb dat meisje 3 uur van tevoren leren kennen en 3 uur later zitten we al 7 of 8 uur achter elkaar in ’t zwembad te praten.” Rekenen, verleiden, je kan niet alles kunnen natuurlijk! Verleider Andrea deed hem gisteren na met : “Ik heb één woord hiervoor: very sensual.

Zo, nu zijn jullie weer bij over mijn favoriete programma! Ik tel alvast af tot volgende donderdag, de vierde aflevering en meteen de eerste met een kampvuur…! Of met één woord: nogzesdagentemptationislandwordtvervolgd!

Veel liefs
Kris
XxX

9 reacties

  1. Dit programma nooit gekeken, heb wel een soort vergelijkbare guilty pleasure: Geordie Shore. Ik keek er een keer naar omdat het in Newcastle afspeelt (was daar toen net geweest) en sindsdien kijk ik het geregeld. Zo fout

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s