Date night – Bad Moms 2

Na de maand november, die niet alleen blogpost-loos, maar ook date-night-loos was, gingen we woensdag alweer op onze eerste december date night in de cinema. Hoewel de eerste voorkeur ging naar “Murder on the Orient Expess”, kozen we eens aangekomen in de Kinepolis toch voor de vervolgfilm op een date night van ruim een jaar geleden  namelijk “Bad Moms 2”.
IMG_6453

De film is net zoals de eerste film een typische vrouwenfilm, met dezelfde perfectionistische mama’s, die beslissen om van Kerstmis terug een feest te maken en ervan te genieten in plaats van het stressvol gebeuren met een lat die zowel voor cadeaus, als voor interieurversiering als voor de kookkunsten veel te hoog ligt. Clichés worden echter zodanig uitvergroot dat alle herkenbaarheid verdween en hoewel ik me dit niet herinnerde, zag ik pas dat ik net hetzelfde schreef in mijn post van “Bad Moms” vorige jaar. Veel levenslessen namen we dus niet mee uit de film, maar het werd sowieso wel een ontspannende avondje film, met een grappige feel-good film, zonder meer. We werden niet van ons sokken geblazen, maar dat is natuurlijk ook niet echt het concept van een familie-kerstfilm en we hadden sowieso wel een leuke avond en kwamen met deze eerste kerstfilm van het jaar al helemaal in de sfeer voor deze kerstdagen.

Veel liefs!
Kris
XxX

17 reacties

  1. Murder on the Orient Express wil ik ook nog erg graag zien. Bad Moms 2 zou ik niet zo snel in de bios kijken, vind ik meer iets voor onder een dekentje thuis haha. Ik heb het eerste deel gezien en, inderdaad wat je zegt, gewoon een leuke vermakelijke film.

    Geliked door 1 persoon

  2. Leuk! Wil ik ook zeker nog heen met een groepje vriendinnen. Lekker feel good movie met een bak popcorn. En meestal gaan we ervoor even lekker koffie drinken. Een heerlijk uitje!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s