Date night – bad mom & dad

Het is alweer een tijdje geleden dat ik nog een “date night” verslag postte. Maandag gingen we nog eens een avondje naar de film wat alweer maanden geleden was en we hadden wel een hele mooie reden om te gaan. Ik won via één van mijn favoriete mamablogs Elle Milla 2 tickets voor de film “bad moms“! Eindelijk een excuus om manlief -ok, verloofdelief– tot een  chick flick te kunnen overhalen. I love Elle Milla!!!

img_2104-1
De film “Bad Moms” werd een aaneenschakeling van waarheden en herkenbaarheden die zo ontzettend waren uitvergroot dat ze alle realiteitszin overschreden, maar toch heb ik er een aantal relativeringslessen uit meegenomen. We hoeven als mama echt niet alles perfect te doen, het is oké om eens iets uit handen te geven en kinderen worden heus niet getraumatiseerd door een avondje zonder ouders te moeten doorbrengen. Wij mochten dan wel met enig schuldgevoel onze dutskes thuis bij oma, babysit van dienst, hebben achtergelaten, uit de film besloot ik het gegeven, dat we tijd hebben/maken voor elkaar, te omarmen. En dat deden we eerst -letterlijk- in de bioscoop en nadien figuurlijk met cocktails in Seven. Of was dat toch om het schuldgevoel weg te drinken? Wellicht een combinatie van beide… Maar we genoten ervan, beseften nogmaals dat we dit wekelijks momentje van us-time echt nodig hebben en beleefden een romantische avond!

Veel liefs
Kris
XxX

3 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s