Winter is coming…

Over precies 8 dagen is de winter officieel in het land, over precies 11 dagen vieren we kerstavond en over precies 19 dagen zitten we alweer in een nieuw jaar. De winter maakte echter zijn intrede al deze week en de problemen op de weg buiten beschouwing genomen, is het sneeuwlandschap toch wel hetgeen wat de winter zo speciaal maakt! Ik deel hier met jullie hoe wij het eerste echte winterprik en aanloop naar Kerstmis beleven met ons gezinnetje!

Sleeën met papa

Guillaume en Thibault trotseerden zondag de koude om voor de eerste keer ooit op de slee vooruit getrokken te worden door papa. Een superfijn avontuur voor de kids die van geen ophouden wisten, door de smeltende papperige sneeuw een hele –maar toch plezierige- klus voor papa.DSC00695DSC00709IMG_6448

Kerstboom versieren met mama

Niets brengt zoveel gezelligheid in de winter als een kerstboom en de bijhorende kerstdecoratie. Benoit koos er dit jaar weer een groot exemplaar uit de Eurotuin en ik ging met Guillaume aan de slag –nu ja, voor zolang het duurde-om de boom te versieren. We zijn tevreden met het resultaat, maar volgend jaar ga ik toch zeker op zoek naar nieuwe kerstboomdecoratie.IMG_6455

Aftellen naar Kerst met chocolade voor Thibault…

Niet dat Thibault op zijn 2 jaar al veel tijdsbesef heeft, maar we tellen voor hem af met een chocolade adventskalender van “Paw Patrol” af naar Kerstavond en op zijn minst smaken de chocolaatjes hem heel erg goed!P1110951P1110956P1110968P1110963

…en voor Guillaume met Playmobil

Guillaume is zoals alle 4-jarigen wel heel erg bezig met het hele Kerstmis-gebeuren en hij mag elke dag het volgend nummertje kiezen uit zijn Playmobil adventskalender, die ik won via één van mijn favoriete mama-blogs. Vind ik trouwens echt een ongelofelijke aanrader en we zijn sowieso van plan om volgende jaar opnieuw deze adventskalender aan te schaffen.P1110958P1110931P1110940P1110972P1110970

Plannen maken voor de Kerstvakantie

In de Kerstvakantie staat er heel wat te gebeuren en hiervoor zijn we volop aan het plannen, maar dit wordt hier ongetwijfeld heel binnenkort vervolgd.

Veel liefs en een fijne kersttijd gewenst!
Kris
XxX

 

19 reacties

  1. Als kind vond ik deze tijd ook altijd het leukste van het jaar, vooral als er inderdaad sneeuw was gevallen. Tegenwoordig werk ik alleen maar en moet ik er gewoon door en dan zie ik de sneeuw alleen maar als overlast…

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s