Kool Family is back!

Getrouwd, gelukkig en met opgeladen batterijen na 2 huwelijksreizen, elk schitterend op hun manier, zijn we terug helemaal klaar voor een nieuw blogjaar. Want ja, onze familieblog Kool Family blaast zijn eerste kaarsje uit. Het is nu net iets meer dan een jaar geleden dat onze eerste blogpost verscheen, gevolgd door de Koolen-de-Vries-syndroom-perikelen met op de eerste plaats zeker de craniosynostose en de operatie die intussen ook alweer meer dan een jaar geleden succesvol uitgevoerd werd e het eerste fotoverslag over onze vakantie in KOS.

De afgelopen weken was het wel eventjes blogstil, maar geen paniek, dit was enkel een stilte voor de storm. Ik heb geprobeerd om die 5 weken niets anders te doen dan genieten. Genieten van het trouwfeest, de familiereis met ons gezin naar Mallorca, er de momenten met ons gezin te koesteren en te genieten van onze eigenlijke huwelijksreis met ons twee naar de paradijselijke Malediven. Wie me volgt op Instagram kon al een paar sfeerbeelden zien, maar binnenkort laat ik jullie meegenieten met foto’s, want het is allemaal te mooi om niet te delen!Wedding picture

De komende maanden kunnen jullie talrijke posts verwachten én zelfs een paar veranderingen met als eerste de blog die in een nieuw kleedje zit.  Kool Family blijft jullie dus op de hoogte houden over het reilen en zeilen van onze familie, over het leven met een 2- en 4-jarige peuter en kleuter, de mijlpalen, maar we gaan ook terug met ons twee op date en uiteraard ook de inkijk in ons trouwalbum en reisfoto’s komen er aan! Al zijn er zoveel foto’s van onze grote dag dat we er nog wel eventjes zoet mee zullen zijn om onze favorieten te selecteren!

Veel liefs en tot heel binnenkort!
Kris
XxX

6 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s