KOS in 33 foto’s

Sinds vorige vrijdag zijn we terug van een heerlijke zonvakantie met ons vier op het Griekse eiland Kos. Na een heel intens en woelig jaar, waarin ik meer dokters en ziekenhuizen heb gezien dan ik ooit voor mogelijk had gehouden, moesten we er gewoon even tussenuit. En dat hebben we gedaan. We genoten met volle teugen van zon, zee, strand en vooral van elkaar!

Intussen zit sinds vandaag mijn eerste werkdag na het verlof er terug op en ben ik met een aperitiefje in de hand nog even  met de foto’s aan het nagenieten van de geweldige elf dagen met mijn 3 mannen! Hierbij bezorg ik jullie onze familievakantie in Kos in 33 foto’s.

Dankjewel sweetie voor de leuke tijd in Kos, dankjewel Guillaume en Thibault voor jullie vrolijkheid en enthousiasme en dankjewel aan alle familie om ons niet te veroordelen zo vroeg na Thibault zijn operatie te vertrekken.

Veel liefs,
Kris
XxX

10 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s