Wat een man… Mijn man vanaf vandaag…

Woensdag geen post en vandaag op een ander uur dan gewoonlijk en daar zit ons huwelijk natuurlijk voor alle in tussen. Ja, ik mag mezelf gelukkig prijzen want over enkele uren mag ik mezelf officieel mevrouw Debouvry noemen. En na 7 jaar en 2 kindjes samen, voel ik me in de wolken dat ik deze fantastische man zo meteen mijn man mag noemen en wel om volgende redenen:

 • Mijn man is onvermoeibaar, na een zware werkweek en lange avonden, heeft hij op zondag nog veel energie (en meer dan ik) om iets te ondernemen met ons gezin.
 • Mijn man is een workaholic, maar heeft toch de beslissing genomen om op zaterdag thuis te blijven voor zijn (toekomstige) vrouw en kinderen.
 • Mijn man is een echte doe-het-zelver, zelfs na 5 jaar continu verbouwen, weet hij elke vakantie nog wel iets te vinden om ons huis nog gezelliger te maken.
 • Mijn man is een echte family man en zal alles doen voor zijn vrouw en zonen.
 • Mijn man kan geweldig goed koken en dat het niet vaak gebeurt is hem volledig vergeven, want als hij kookt is het superlekker!
 • Mijn man kan mij altijd aan het lachen brengen! Ja, altijd!
 • Mijn man is een echte alfa-man, geen nieuwe man en/of huisman, maar een echte stoere man, bij wie ik me altijd veilig voel en dat is echt wel een heuse prestatie met een angsthaasje als mezelf.
 • Mijn man maakt alles leuk: met hem erbij is een vakantie even leuk als gewoon een dagje thuis blijven en niks doen. Omdat we niet op stap moeten om het leuk te maken, we amuseren ons gewoon met ons twee!
 • Mijn man is een super-papa, niet altijd met veel geduld, maar zo ontzettend veel liefde!
 • Mijn man is een goede man, geen “brave”, maar een goede sterke man.
 • Mijn man weet wat hij wil, hij is een man vol doorzettingsvermogen en ik heb dan ook ontzettend veel bewondering voor alles wat hij in zijn leven verwezenlijkt heeft!

Wat Benoit ook doet, het wordt telkens een succes. Ik ben dan ook overgelukkig dat ik mag deel uitmaken van het nieuwste succesverhaal van Benoit: zijn huwelijk!

Niet onbelangrijk is dat alles wat ik Benoit ooit al heb weten doen in zijn leven, steeds een succesverhaal werd. Hij was in een vorig leven kok –en een hele goede- en toen hij de horeca vaarwel zei om als ongeschoolde arbeider in “den bouw” te gaan werken, verklaarde iedereen hem gek. Zonder ervaring en aan een minimumloon buiten in de koude gaan werken?! Vijf jaar later startte hij samen met zijn stiefbroer/vriend een zaak in de dakwerken. Met succes. Hij kocht toen ook een onbewoonbaar verklaard huis en opnieuw zag niemand dit goed komen, maar Benoit ging ervoor en het werd een parel van een huis die we intussen met ons vier een thuis kunnen noemen. In de inrichting van ons huis kwam hij soms met gekke ideeën, zoals een commode maken van paletten, een wijnrekje maken met restjes eik van de keuken, zijn eigen tuinmeubels maken, een bloembak in staande naad. Hoe raar de ideeën soms waren, het resultaat was telkens een succesverhaal.

Nog een uurtje…

Veel liefs
Kris
XxX

 

 

Eén reactie

 1. Lieve Kris, wat een bloemlezing. Ik ik kan het enkel beamen. Je bent wel nog een troef van je ventje vergeten aanhalen: het doet geen pijn aan de ogen om naar te kijken, hij is heel knap. Jullie zijn een perfect koppel. Op alle vlak.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s