Wat als manlief verlof heeft?

Terwijl ik na ons verlengd weekend in Bohan terug aan het werk ging, met een berg werk door een afwezigheid de week ervoor, had Manlief nog de week verlof. Even uitrusten zou je denken? Nee hoor, de kamers boven opnieuw aanpakken! Eerst en vooral werd onze master bedroom kinderkamer, met heropgeschuurde parket en Bumba muurstickers.
De eerste nacht liggen de kindjes er alvast heerlijk te slapen.

De voormalige kinderkamer werd, na afschuren van de parket, voorlopig ingericht als onze slaapkamer, nu ja, veel inrichten was er niet aan, bed erin en de kamer was vol.

In volgende (lange) weekends wordt de voormalige kinderkamer, aka onze huidige kampeerkamer omgetoverd tot dressing/bureau en de oude bureau heringericht tot master bedroom. Wie kan onze stoelendans van kamerbestemmingen nog volgen…? Deze week maakte Benoit hiervoor al 4 eiken schuifwanden om de -tot nu toe open– bureau af te sluiten en dit werd een mooi staaltje vakmanschap, de ruimte is perfect afgesloten, de panelen zien er perfect uit en zijn met 1 vinger te openen en sluiten. Wat een man!

img_2669

Veel liefs
Kris
XxX

6 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s