Wie is de mol tag #7

Vlak voor eindelijk de langverwachte finale van “de Mol” begint, deel ik voor de laatste keer mijn inzichten. Zoals je de afgelopen weken kon lezen, kwam Robin meest verdacht uit mijn puntensysteem, zodat hij aflevering 2, aflevering 3, aflevering 4, aflevering 5 en aflevering 6 mijn top-3 leidt. Ik deed onverstoord verder met mijn punten en dit is mijn huidige top-3:

  • Annelies (80)
  • Davey (72)
  • Eline (68)

top-3De analyse van de proeven van vorige week was heel eenvoudig:

Opdracht 18: Rugby at the movies

Iedereen speelde zwak, zonder uitschieters, Davey leek weinig te weten, Eline haar sportniveau bleek niet te voldoen, Robin maakte anderen verdacht en Annelies… ja, die kon weer niet veel. Dat Annelies op het veld werd gekozen, is voor iedereen verdacht te noemen… => 4 punten voor alle vier…

Opdracht 19: Zoek de 10 verschillen 

Ook in deze opdracht speelde iedereen zwak, Robin liet Annelies iets te vaak vreemde keuzes maken, Davey en Eline leken zich niet veel te herinneren… => 4 punten voor alle vier…

Opdracht 20: Liegen voor het goede doel

  • Annelies bleek een meester-leugenares te zijn… => 5 punten.
  • Davey was ook moeilijk te doorgronden, maar hield wel trouw aan zijn moto “Davey liegt nooit“… =
  • Eline en Robin leken meer een open boek, dus misschien toch niet zo geschikt als mol.. => 2 punten.

Afvaller van deze week was mijn hoofdverdachte Robin…

De geldpot staat intussen op 22.500 € en nu is het afwachten wie deze volgende week mee kan nemen…bedragenVele nieuwsgierige groetjes en veel plezier met de finale!
Kris

6 reacties

  1. uiteindelijk bleek dat ik Eline toch wel wat op het spoor was. ik heb haar altijd vrij bovenaan mijn lijstje gehad, soms op nummer 1, soms 2 of 3. Ik ben heel blij met de uitslag!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s