Date night @Gent

Het is alweer geleden van onze avond met De Premier dat ik nog een blog postte over  onze date nights, maar ook vorige woensdagavond terwijl we ons allebei heel ziek voelden gingen we met ons twee op stap. Als een mens de pijn en vermoeidheid kan opzij zetten om te werken, moet daten ook lukken, niet?

Omdat we alweer eventjes niet meer in Gent centrum waren –ok, niet écht heel lang, is geleden van half november– vond ik het hoog tijd om daar nog eens verandering in te brengen, vooral in de kerstperiode omdat mijn lievelingsstad dan nóg mooier en nóg romantischer is. Wat heeft een mens meer nodig op date night?

De Gentse kerstmarkt, of Gentse winterfeesten of Winterdroom of hoe we het ook willen noemen, is de meest unieke en de mooiste die ik ooit al heb gezien, al kan mij natuurlijk wel enige subjectiviteit verweten worden, want ik word altijd blij bij het binnenrijden van de Gentse binnenstad. Het was rond 20 uur als we blij aankwamen in Gent, na vlot parkeerplaats gevonden te hebben –ja, wij hebben daar echt altijd geluk mee!- en we ons lieten onderdompelen in de magische kerstsfeer.

 

We startten met een Breydelhamburger, genoten van cocktails en Bacardi en sloten af met een pannenkoekje. Even dachten we niet ziek en moe te zijn en voelden we ons jong genoeg om een dansje te wagen naast de ijspiste, maar tussen al dat jonge Gentse geweld kwamen we snel terug met beide voetjes op de grond en keerden we al rond 22 uur terug huiswaarts… Het was dus een korte date, maar ik was in goed gezelschap, met lekker eten en in een mooi kader. Dit is waar date night voor ons over gaat want genieten gaat om de kwaliteit en niet om de kwantiteit…

 

Veel liefs en tot een volgende date night!
Kris
XxX

Eén reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s