#ToffeKerst & ziek vloggen

Omdat cadeautjes krijgen en geven altijd leuk is én het bij kerst hoort als en baby bij de mama, was ik heel blij te mogen meedoen aan de #ToffeKerst van de TOF Academy van Germaine en Lyanne van iGlossy en  Blogger Media.

Wat houdt #ToffeKerst in?

Bloggers krijgen een kerstbuddy toegewezen, via een virtuele loting als het ware, van wie ze op basis van hun blog (een) cadeautjes(s) kunnen kiezen en kopen en dit in ruil voor nieuwe vriendschappen, nieuwe te ontdekken blogs en vooral veel Christmas spirit.

Wie mag ik verwennen?

Tot mijn grote vreugde trok ik het virtueel lotje van Sofie van mamaabc.be van wie ik fan ben sinds haar blog Aan de jonge gast van de cocktailbar. De 10 ingepakte cadeautjes kan je zien in mijn VLOG, op het nieuwe Kool-Family-Youtube-kanaal. De link naar deze videoblog, die ik vandaag maakte -en waarop wel te zien en vooral te horen is dat ik ziek ben- vind je overigens hier.

Het pakje is ingepakt en breng ik maandag naar de post zodat mama Sofie deze uiterlijk woensdag zou moeten ontvangen.

Veel liefs
Kris
XxX

6 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s