Date Night met De Premier

Als fan van Vlaamse films en van talent van eigen bodem, wou ik al lang gaan kijken naar de nieuwste Erik Van Looy. “De Premier” is intussen 4 weken in de Kinepolis zalen en heeft me de volle 1h55min weten boeien en verrassen. Alle negatieve recenties zijn onterecht wat mij betreft en zelfs Benoit, die al eens kritischer is op het vlak van Vlaamse films, was helemaal onder de indruk. We hadden een gezellige avond in de nieuwe cosy seats in zaal 2 en lieten ons meevoeren door de film die ons tot de allerlaatste moment wist te verrassen. img_3001-1

Omdat het ons vorige keer goed bevallen was, eindigden we ook nu onze filmavond met nog even napraten in “Seven” met een cocktail, maar we kozen om het niet te laat te maken en keerden vroeg huiswaarts.

Veel liefs
Kris
XxX

5 gedachtes over “Date Night met De Premier

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s