Met drie naar de grote Sinterklaasshow!

Als er iets is dat mijn drie mannen gemeen hebben, is het wel hun liefde voor de televisie. Ik heb totaal geen idee vanaf welke leeftijd kinderengeschikt” zijn om naar de film en naar shows te gaan, maar Guillaume kan thuis een volledige film uitkijken zonder rond te lopen en op het einde vraagt hij steevast nog een keer dus zag ik geen graten in een uitstapje met onze oudste zoon naar de Grote Sinterklaasshow. Deels omdat mijn kleuter -o jee, klinkt zo groot- wel eens een portie extra aandacht mag hebben, deels omdat ik de Sinterklaasshow ook absoluut zelfs eens wou zien na al het positieve dat ik de voorbije jaren al van anderen hoorde.

Zondag werd voor de kindjes dan ook een TOPDAG. Nadat we ’s ochtends verrast werden door cadeautjes van Sinterklaas in onze living, trokken we naar opa Freddy om Thibaultje in goede zorgen achter te laten en trokken wij met ons drie naar Antwerpen. Ik bespeurde enige twijfel bij Guillaume om bij zijn broertje en opa te blijven, maar het klonk ook wel heel aanlokkelijk om met mama en papa alleen naar de grote Sinterklaasshow mee te mogen, de ideale namiddaguitstap!

Guillaume leek eerst een beetje overweldigd door de talrijke opkomst, maar dat werd helemaal goedgemaakt met de aanwezigheid van al zijn helden. Het begon met Piet Piraat, gevolgd door grote kinderhelden Maya en Plop.

 

Vervolgens kwam Lolly Lolbroek met haar vriendjes het sportpaleis op zijn kop zetten, bracht de Nachtwacht de cadeautjes naar beneden en kwamen de prinsessen van Prinsessia de tekeningen ophangen.

 

Ook Samson & Gert en Bumba kwamen op hun zondag naar Antwerpen en Rox was nog snel naar Spanje gereden voor het boek van Sinterklaas.

 

Vervolgens werden de flessen bubbels geopend op de beat van Ghost Rockers en vloog Mega Mindy door de lucht. De Sint maakte zijn intrede en de meisjes van K3 maakten het feestje compleet met vele luchtballonnen en hun nieuwste liedjes.

 

Als finale kwam iedereen op het podium om samen het liedje van 20 jaar “Studio 100″ te zingen. Kortom: dit was een meer dan geslaagde dag die zeker voor herhaling vatbaar is.

 

Veel liefs en tot volgende jaar!
Kris
XxX

5 reacties

  1. Beste Kris, het was een heel mooie voorstelling, Maya de Bij bestond reeds in de kindertijd van onze kinderen. Wij hebben er heel veel van genoten, en zullen dit zeker opnieuw bekijken. Moeke & Bonpapa.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s