Craniosynostose – the sequel

Dat de tijd vliegt eens je kinderen hebt, ondervind ik heel vaak en niet in het allerminst bij terugkerende afspraken. Na neurochirurgische ingreep op 4 juli dit jaar, gingen we op een eerste postoperatieve controle vlak voor onze zomervakantie naar KOS en begonnen we 25 augustus aan de controles die Thibault tot de leeftijd van 15 jaar zal moeten hebben. We zijn 3 maanden verder en het was dus tijd voor een nieuwe controle. In de wachtzaal geraakten we aan de praat met een jongen van 10 die 8 jaar terug – en met succes!-  bij dokter Baert dezelfde operatie had ondergaan en hij zag er heel goed uit, met zijn haar erover was niets meer te zien.

Over Thibault was dokter Baert ook heel tevreden: Thibault zijn hoofdje is mooi geëvolueerd en de opening van 5 cm die er was gemaakt door een strook van 20 cm x 5 cm weg te nemen is al mooi vergroot tot 8 cm en alles begint terug dicht te groeien. Gevaar voor het vroegtijdig sluiten van een andere naad is er vanaf heden volgens dokter Baert ook niet meer, dus we kunnen allemaal gerust slapen! Dat dat ooit anders was, kan je in deze blogpost lezen: Craniosynostose – the prequel en Craniosynostose – het operatieverslag.

Veel liefs!
Kris
XxX

3 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s