2018 Challenge #3 #Week1&Week2

De uitdaging van de maand maart, is tot nog toe de meeste fijne, namelijk om elke dat 3 gelukjes te noteren.

Dit is mijn overzicht van afgelopen twee weken:

01 maart ’18: Ik haalde exact twee weken na de start van mijn bedrijf een eerste grote bestelling op. / Manlief was vroeg thuis en we hadden een heel gezellige avond. / We lachten ons een breuk met de vijfde aflevering van Temptation Island: ja, ik word gelukkig van deze inhoudsloze televisie.

02: We hadden een heel fijn familie-etentje voor de verjaardag van mijn oma en het was een super-avond. Jammer genoeg was de afloop echter niet goed.

05: De dag startte perfect met kindjes die vrolijk uit bed stapten. / Ik had een fijn gesprek en een koffie met iemand die ooit bijna mijn baas werd en die ik al eventjes niet meer had gezien. / Het werd over de volledige lijn een maandag waarop alles goed liep.

07: Ik ging met Thibault bij de medische genetica in het UZ en alles was prima. / Thibault was zo flink aan het stappen en naar iedereen aan het zwaaien als was hij de nieuwe paus dat ik geamuseerd en trots tegelijkertijd was. / Ik ging op bezoek bij mijn jongste broer op zijn werk.

08: Thibault deed het super bij de logopediste. / Temptation Island was weer lachen geblazen. / Guillaume was weer zo voorbeeldig en flink vandaag: dat gebeurt alsmaar frequenter…

09: Eindelijk vrijdag: na een drukke week weer een weekendje met het gezin doorbrengen! / Ik maakte een lekkere scampi diabolique. / Manlief was heel tevreden.IMG_6742

10: We hadden een dagje waarop niets gepland stond… / Benoit maakte kastjes voor de herinrichting van het washok-slash-berging en die zagen er perfect uit. / We hadden een leuke avond bij de familie aan zee.

11: Opkuis van spullen voor washok is een feit en ik ben heel tevreden met het resultaat in de nieuwe kastjes. / Het weer op carnaval werd tegen alle verwachtingen zonnig en zonder regen. / De kindjes amuseerden zich te pletter op carnaval met het rapen van snoepjes.

12: Ik ging in een vrij uurtje kleertjes kopen voor de kindjes. / Thibault deed het heel goed in de logopedie, niettegenstaande hij een beetje ziek was. / Manlief en ik genoten van een romantische tv-avond wat alweer eventjes geleden was.

13: We spraken af morgen op date te gaan naar Patser. / Ik had een aantal interessante gesprekken voor DS Tools. / Het was gewoon een heel positieve dag

14: Voorbeeld van reclame op auto vandaag gekregen en goedgekeurd! / Vanavond date night! / Zwemles van Guillaume verliep prima.

Zo, hier dus niets spectaculairs gebeurd, maar vooral wel genoten van de hele kleine dingetjes. Wat waren jullie (kleine of grote) gelukjes afgelopen week?

Veel liefs
Kris
XxXIMG_6816

30 reacties

 1. Wat een heerlijk positieve blogpost! Ik heb om eerlijk te zijn een beetje een pechweek haha. Wat wel een gelukje is, is dat ik de lol weer teruggevonden heb in het bloggen. Tevens heb een aantal heerlijke recepten ontdekt, en ben ik al halverwege mijn lente schoonmaak!

  Geliked door 1 persoon

 2. Ik denk dat het opschrijven van je geluksmomentjes ook echt bijdraagt aan beter in je vel zitten. Merk dat je soms al snel iets te negatief gaat denken en dan neemt dan al snel de overhand. En ja Tamptation Island, het blijft zo fout, maar zo leuk om naar te kijken 🙂

  Geliked door 1 persoon

 3. Leuk dat je een familie-etentje had, jammer dat het einde er van niet goed was. Hopelijk niks ernstigs! Hier was het griep, griep….griep 😉

  Like

 4. Mooi om te lezen dat je uit iedere dag iets positiefs weet te halen. Ik probeer ook altijd bewust stil te staan bij alles waar ik dankbaar voor mag zijn. Leuke schrijfstijl heb je!

  Like

 5. Positief zijn is zo belangrijk! Je doet me nadenken waar ik tekort schiet en ga er iets aan doen! thx voor deze verhelderende post!
  Btw hoe vond je patser? 🙂

  Like

 6. Leuke blog! Mijn geluksmomentje van afgelopen week? Ik had een dag waarop het voelde als vakantie. In de ochtend met mn vriend naar het rijksmuseum en later hebben we een bakje kibbeling gegeten en in de zon gestaan. Was heerlijk!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s