Road trip naar Leeds – NL

Zoals in een vorige post verteld, trekken we binnenkort naar Leeds om het “study weekend” bij te wonen van de Europese kindjes en jongeren met Koolen-de Vries. Dat we uitkijken naar het weekend en hoge verwachtingen hebben is evident, dat we ook bang zijn voor de confrontatie met andere kool kids –en bij uitbreiding onze toekomst- is even vanzelfsprekend denk ik.

Het eerste struikelblok is echter onze verplaatsing naar Leeds. Plan A was om met het vliegtuig te gaan naar Leeds Bradford International Airport, maar wegens geen vluchten vanuit Brussel, noch Charleroi, noch Oostende, noch Rijsel, zijn we snel overgestapt op plan B. Immers de vlucht, het traject naar Amsterdam en het wachten op Schiphol samengeteld zou niet zeer tijdsefficiënt  zijn. Plan B is een road trip geworden; de eerste voor ons vier en zelfs de eerste voor Benoit en mij samen. Met de wagen zullen we 7 uur onderweg zijn -inclusief trein, exclusief wachttijd aan de trein en exclusief zeer waarschijnlijke files rond Londen- van thuis tot aan het hotel. En de tickets zijn geboekt, dus er is geen weg terug!

We vinden het wel een uitgelezen kans om een korte autovakantie te proberen gezien we al lang twijfelen over een zomervakantie richting zuiden met de wagen. Het voordeel is dat we nu een pauze hebben door de trein, dat we daar even een ontbijtpauze kunnen inlassen en dat we ook op de trein eventjes kunnen rondlopen, dus verwacht ik helemaal geen problemen. En mocht dat wel zo zijn, dan weten we meteen dat een zomerautovakantie nog niet meteen voor ons is weggelegd…

Veel liefs
Kris
XxX

Eén reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s