Einde adventskalenders, begin feestdagen

Gisteren openden we onze laatste cadeautjes uit de adventskalenders en het mag gezegd: De cadeautjes worden er alleen maar beter op.

Dit zijn onze schatten van afgelopen week:

Dag 17 & 18:

Paw Patrol verassingen waren een “konijntje” en “slee voor Zuma” voor de kindjes. Van Clinique werd het hydraterende gel (30 ml) en 3 zakjes “poeder gezichtsreiniger” voor de mama. Dat laatste klinkt me helemaal onbekend, dus is alweer een ontdekking.

Dag 19 & 20:

Een “Zuma-poppetje” en een “slee voor Marshall” voor de kindjes en een reinigingsmousse (30 ml) en een “smart serum” (7 ml) voor de mama.

Dag 21 & 22:

Voor de kindjes het laatste Paw Patrol poppetje, namelijk “Skye” en de kip “Chicaletta“.

Voor mama ook twee fijne verrassingen, namelijk een “overnight” masker (waar ik fan van ben) en een nagellak.

Dag 23 & 24:

Voor de kindjes een “poes-poppetje” en de “Paw Patrol”-badge waar Guillaume een ganse maand naar uitkeek.

Tot slot een naturelle lipgloss en een “Clinique Aromatic” (wat een parfum blijkt te zijn) voor de mama.

We zijn super tevreden met de cadeautjes en denk eerlijk gezegd dat het moeilijk wordt om deze twee kalenders volgend jaar te overtreffen. Na deze cadeautjes zijn we natuurlijk helemaal opgewarmd voor het echte werk. Fijne feestdagen!

Veel liefs

Kris

26 reacties

 1. Ohhhh die advent kalender van Paw Patrol is echt TE gek! Als ik die tegen was gekomen had ik hem zeker meegenomen voor onze kleine Paw Patrol fan. Wij hebben er nu een van chocola, maar de helft zit er nog in🙈zowel wij als dochter hebben er totaal niet aan gedacht. Ik ben trouwens wel benieuwd naar die zakjes met poeder van jou..

  Geliked door 1 persoon

  • Ik ben ook benieuwd naar de zakjes, ben er nog niet toe gekomen, ga wel even gebruiksaanwijzing moeten googelen 😊.
   Paw Patrol kalender is top, kinderen hebben de maand december echt met niets anders gespeeld. 😃

   Like

 2. ik leerde advetnst kalenders kennen toen ik 17 was en ik Amerika woonde…pas veel later kwamen ze naar Holland, en dan zaten er altijd van die wit geworden chococlaadjes in 🙂

  Geliked door 1 persoon

 3. Die Clinique adventskalender vind ik echt geweldig! Ik schaam mij ook een tikje omdat dochterlief al vroeg genoeg aangaf dat ze graag eens een adventskalender wilde hebben met chocolaatjes erin. En ik ben het steeds vergeten / het was mij ontschoten…

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s