Huwelijk van papier of katoen

Zaterdag was het exact één jaar geleden dat we ons huwelijk voor de kerk voltrokken, dus konden we ons papieren (of katoenen) jubileum zoals dat dan heet, vieren. Op 24 maart dit jaar vierden we al ons 1-jarig huwelijk voor de kerk en ons 8 jaar samen zijn, want op 24 maart 2018  begon het allemaal in Café Théatre in Gent.

In maart verraste ik manlief met een relaxmomentje voor ons twee: lichaamsmassage, rugpakking, handpakkking, voetpakking en gelaatsverzorging, om eventjes te ontspannen met ons twee.

Afgelopen weekend werd ik verrast door een luxueuze welness beleving met een dinertje, overnachting en ontbijt; heerlijk!IMG_7993IMG_8008IMG_8004IMG_8016IMG_8010

Allebei waren we echt verbaasd hoe snel dat jaar is gegaan en niet alleen hoezeer ons leven is veranderd in de afgelopen 8 jaar (vooral dankzij onze twee lieve zonen natuurlijk), maar ook hoezeer alles is veranderd het laatste jaar: We zijn getrouwd, Guillaume (5) is op een jaar zo veel volwassener geworden en praat heel geleerd tot soms filosofisch, Thibault (bijna 3) startte met school, reva en logo, maakt heel veel vooruitgang en is nóg zoveel vrolijker geworden, ik heb de stap gezet een mooie veilige job na 10 jaar op te geven om mijn zaak op te starten,…

Ik denk dat ik voor gans het gezin kan spreken als ik zeg dat we sinds ons huwelijk jaar een heel parcours hebben afgelegd en dat we met de dag gelukkiger worden. Op naar het volgende jubileum en als ik wikipedia mag geloven is dat “leer”…

Veel liefs
Kris
XxX

18 reacties

  1. Wauw, dat ziet er zalig uit! 😮 Proficiat met je katoenen of papieren jubileum! Zelf vond ik ook dat dat eerste jaar voorbij vloog. Nog heel veel huwelijksgeluk gewenst! 🙂

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s