Euroblech 2016

In elk even jaartal vindt de voorlaatste week van oktober de beurs “Euroblech” plaats, de hoogmis van de plaatbewerkingsmachines. Ik bevond me dan ook vorige week een 600 kilometer van mijn kroost vandaan voor mijn intussen 5de Euroblech beurs met een zeer professionele stand (1000m² én een verdiep) die opnieuw die van voorgaande editie wist te overtreffen.

img_2465

Deze editie werd een heel leerrijke beurs, we mochten onze nieuwe gereedschappen en de daarbij horende “Tooling Essentials” voorstellen aan het grote publiek, hadden heel wat geïnteresseerde klanten over de vloer én wonnen een prijs voor de nieuwe Synchro-Form machine.

Groetjes
Kris

4 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s