Update: klaar voor school

Daar is hij dan eindelijk, die 2de september!

Laat ik eerst beginnen dat we een heel fijn verlof hadden met ons gezin in juli: we gingen niet op vakantie, maar deden veel leuke dingen in eigen land. Van alle zomers is dit zelfs één van onze leukste vakanties ooit geweest denk ik, onze paradijselijke vakantie in de Malediven niet meegerekend dan. We genoten van ons nieuw huis, nieuwe tuin, hadden mooi weer, gingen geregeld iets eten met ons vier en toen het zonnige weer het even liet afweten, hebben we toch een paar uitstappen gepland zoals een dagje Pairi Daiza. In augustus gingen mama en papa weer aan het werk en werden de kindjes telkens opgevangen door de grootouders, waar we hen heel dankbaar om zijn en wat voor de kinderen ook telkens heel fijn is, want grootouders kunnen als de beste hun kleinkinderen verwennen natuurlijk.

En toch ben ik blij dat de routine er weer aankomt. Dat het drukker is en soms moeilijker om te plannen neem ik er zelfs graag bij!

Woensdag ging ik al met de kindjes naar Pure Salon, het kapsalon van nonkel en tante, waar alvast hun haartjes werden bijgewerkt om met een mooie frisse coupe aan het schooljaar te starten.IMG_2645IMG_2647IMG_2650IMG_2651Dit weekend leggen we de kleertjes en boekentasjes klaar en dan hou ik vooral mijn mama-hartje vast voor de nieuwe stap op de nieuwe school voor mijn twee lieve kleine mannen!

Veel liefs
Kris

 

 

 

16 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s