Kool Family in de media

Het verhaal van onze spraakcomputerVibe” (dat je hier kan lezen), werd deze week opgepikt door “Het Laatste Nieuws regio Gent-Wetteren” en “Het Nieuwsblad / De Gentenaar“.

In eerste instantie vond ik het fijn toen ik werd opgebeld door Jill Dhondt van HLN en ze ons dinsdagavond meteen interviewde om woensdag ons verhaal zowel online (zie artikel hier) als in de papieren versie, regio Gent-Wetteren en regio Vlaamse Ardennen.

IMG_1331IMG_1332

 

Die dag kreeg ik ook telefoon van mevrouw Tuly Salumu, die ons op vrijdag kwam interviewen voor de weekendkrant van “Het Nieuwsblad / De Gentenaar“. Zo verschenen we ook op zaterdag online (lees hier) en in de papieren krant.4c06acdf-e8ba-4041-8007-44a8b1e99e3aIk ben beide journalistes heel dankbaar om ons dit platform te geven om ons verhaal te delen, eerst en vooral om zo mensen te kunnen inspireren voor wie taal een struikelblok is, maar uiteraard ook om het Koolen-de Vriessyndroom even onder de aandacht te brengen. Daarnaast vind ik het -als ondernemer en Gentenaar- ook altijd geweldig wanneer een Gentse onderneming positief in de aandacht kan komen.

De laatste dagen hebben we ook heel veel hartverwarmende en positieve reacties ontvangen over de krantenartikels en ben ik door een aantal mensen benaderd om meer informatie te hebben over de spraakcomputer, dus hierbij is het doel toch al deels geslaagd.

Veel liefs
Kris

 

39 reacties

  1. Ohhh wat goed dat jullie dit voor Thibault hebben gedaan! Het lijkt me zo frustrerend als je je niet (goed) kunt uiten. Wat fijn voor hem. En zeker ook een inspiratie voor andere kinderen. Ik hoop dat elke ouder dit aanschaft! xxx

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s