Sinterklaas in Drongen

Hij komt, hij komt, die lieve goede Sint…

We keken er er al even naar uit met de kindjes de Sint te verwelkomen en gisteren was het zover want dan kwam Sinterklaas met zijn boot aan in Drongen.

IMG_0297

Guillaume merkte meteen heel nuchter en kritisch op dat dit toch wel maar een klein bootje is om van Spanje mee naar hier te komen en verder vond hij het ook wel gek dat Sinterklaas een bril had, maar daarnaast gingen ze allebei nog heel erg mee in de magie.

IMG_0300

Terwijl we wachtten om bij de Sint op de foto te gaan, kregen de kindjes balonnen: een paard en een zwaard. IMG_0301Bij de Sint vertelde Guillaume heel dapper wat hij allemaal wou en dan gingen ze samen heel dapper op de foto, zelfs bij Thibault helemaal zonder vrees.IMG_0304IMG_0307

Hebben jullie de Sint al gezien?

Veel liefs
KrisIMG_0312

 

32 reacties

  1. Man en kind zijn samen met een vriendinnetje van haar naar de intocht gegaan. Was in een leuk oud Vesting stadje. Alleen bleek het een hele show te zijn met lichteffecten en een piet die vanuit het water de lucht inging. Ik zag de foto’s achteraf en wat mij betreft is dat wat teveel van het goede. Maar hé, de kinderen vonden het heel leuk.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s