Nieuwe start in Gent

Wie ons op Instagram volgt zag het al: de kindjes startten vandaag op hun nieuwe school, in een nieuwe stad, met nieuwe vrienden en zijn helemaal klaar voor nieuwe avonturen.

Thibault gaat opnieuw naar het eerste kleuterklasje, maar wel op een nieuwe school vol nieuwe gezichten. Voor Guillaume hetzelfde, en een reuzegrote stap erbij want hij startte vandaag in het eerste leerjaar.

Vanmorgen had Thibault er alvast super veel zin in (hij loopt dan ook al dagen zijn boekentas te showen), Guillaume was er vrij gerust in vanmorgen.3E940C56-FF1F-4F73-B19D-CEED5F3904A449F8DEE3-5EC8-4E1A-B80A-E0D058D9A0DF

Thibault werd meteen door de juf aan de hand genomen, Guillaume is daar naar eigen zeggen natuurlijk te stoer voor, maar mijn hartje brak toen ik hem zag verloren lopen op de grote speelplaats tussen alle kinderen die mekaar al kenden en blij waren elkaar na de vakantie terug te zien.

Dat werd dus aftellen dus naar vanavond… En wat dacht je? Alles goed gelopen. Ze straalden en Guillaume heeft veel te vertellen. Als belangrijkste: in het eerste leerjaar gaan ze elke dag huiswerk krijgen, maar de eerste dag is alle huiswerk voor mama, met zelfs al een eerste boekje om te kaften.

IMG_2686

Hoe was jullie schooldag?

Veel liefs
kris

 

22 reacties

  1. Wat fijn dat alles goed gegaan is, die eerste dag is altijd spannend. Helemaal op een nieuwe school. Hier ging het allemaal goed met de jongens. Ze hadden geen zin, maar het viel ze reuze mee.

    Geliked door 1 persoon

  2. Wat leuk dat ze het zo fijn gehad hebben! Alle begin is spannend, zeker zo’n eerste dag op school! Ik heb zelf een halfjaar vrij van studie genomen, dus mijn eerste dag na de vakantie laat nog even op zich wachten 🙂

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s