Date night-ish @Brasserie ’t Klooster

Alweer even geleden dat we met ons tweetjes op stap gingen zonder kinderen. Deel omdat het de laatste maanden drukker dan ooit is geweest (geen excuus, ik weet het!), deels ook omdat we in de vakanties voor de kinderen zoveel mogelijk samen met ons gezin doen. En samen op restaurant gaan, valt daar ook onder! Dus geen echte date night -vandaar date night-ish- maar wel heel fijn voor alle vier!

We hebben even kindvriendelijke restaurants geprobeerd -met speelhoekje of DVD-hoekje- maar vonden daar zelf doorgaans niet altijd geweldig, dus probeerden we deze vakantie geregeld naar een echt restaurant te gaan mét kids en gewapend met kleurboekjes en speelgoed om hen te entertainen.

Vorige week belandden we zo in Brasserie “ ’t Klooster” een restaurant in De Pinte met een zeer stijlvol interieur.IMG_2554

Thibault was alvast in zijn nopjes met het vers fruitsap. Ik nam een rosé champagne, die iets tegenviel, en Benoit -hoe kan het ook anders- een Bacardi-Cola. En Guillaume naar goede gewoonte een plat watertje.

IMG_2541IMG_2547IMG_2548

De kinderen aten gebakken kip met appelmoes en verse frietjes en wij startten met een toastjes met zalm “to share”. En allemaal perfect klaargemaakt.IMG_2555IMG_2557

Terwijl de kindjes aan het kleuren gingen, had ik als hoofdgerecht de quinoa salade met halloumi en rode biet, terwijl Benoit voor de mosselen koos. De mosselen bleken een teleurstelling wegens veel te lang gekookt, dus die werd grotendeels teruggestuurd, maar van mijn salade zeker geen klagen. IMG_2558

De restaurant zat vol en ik was ontzettend fier dat ons kinderen zo flink en rustig waren, dus het werd een heel geslaagde avond die zeker voor herhaling vatbaar is.IMG_2563IMG_2560IMG_2567

Veel liefs
Kris

 

 

11 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s