Nieuwe foto in onze inkom + Vaderdag korting

Dat het afgelopen maanden heel rustig was op de blog, komt enerzijds doordat quasi al mijn tijd gaat naar het opbouwen van mijn bedrijf, anderzijds doordat we pas drie maand terug zijn verhuisd en we dus elk vrij momentje gaat naar ons nieuw huis.

Ik vond het in het begin heel vreemd om na 9 jaar ons vorig huis te verlaten, omdat we er toch veel meemaakten: ik zag hoe mijn man het huis opbouwde, hoe we het samen tot een thuis maakten en hoe we onze kindjes erin zagen opgroeien. Eind februari werd een nieuwe start: nieuwe locatie, nieuw huis en objectief gezien op veel vlakken een stap vooruit zeg maar. We hebben nu een waaaw-keuken, een grotere inkom, elk onze eigen garage en de best mogelijke ligging ooit, maar toch was het aanvankelijk aanpassen voor mij. Ik weet nu pas wat heimwee betekent. En dat vooral omdat het nog niet als “thuis” voelde. Ik ben dus al een hele tijd op zoek aan het gaan naar zaken die van ons huis een “thuis” kunnen maken. Toen ik het aanbod kreeg van Fotocadeau.nl om een fotogeschenk te maken, kwam deze helemaal op het perfecte moment.

Ik ging aan de slag en koos voor een schoolplaat op groot formaat (90 cm x 120 cm). Ontwerpen van de poster is heel eenvoudig via de site, gewoon foto uploaden, formaat kiezen en bestellen. Ik koos voor een foto van op onze trouwdag voor in de inkom. Op die manier is onze inkom meteen gepersonaliseerd en kan je de liefde zien / voelen als je ons huisje binnenkomt. En foto’s maken het natuurlijk heel persoonlijk.

screenshot

Over “Fotocadeau.nl” ben ik heel erg tevreden en kan het dan ook oprecht aan iedereen aanraden. Ook als je bijvoorbeeld nog op zoek bent naar een foto cadeau voor Vaderdag kan je hier zeker terecht, want leveren gaat supersnel (bij mij was het 2 dagen) en er is momenteel zelfs een “Vaderdagkorting” van 40 %, geldig op alle cadeaus (ook sleutelhangers, mokken, wanddecoratie, kussens,…).

Ik ben alvast heel tevreden over onze inkom.

IMG_1448IMG_1449IMG_1451IMG_1450

Wat vinden jullie?

Veel liefs
Kris

Dit bericht is tot stand gekomen in samenwerking met Fotocadeau.nl, de review is uitsluitend mijn eerlijke mening.

 

16 reacties

  1. Echt heel veel nieuwe zaken en dingen in een zeer krappe tijd. Wel een hele leuke foto! Ik moest even denken wat je bedoelde met ‘inkom’. Ik vind het nogal raar staan haha

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s