Kermis Landegem

Na ons bezoek vorige week aan de Halfvastenfoor in Gent, gingen we deze Pasen, met oma en opa naar de kermis in Landegem. Veel kleinschaliger, maar even leuk voor de kindjes zoals je kan zien op de foto’s…IMG_1022IMG_1023IMG_1027IMG_1036IMG_1060IMG_1066IMG_1076IMG_1090IMG_1082

Veel liefs
Kris

12 reacties

    • We hebben nu een kleine en grote op één week gedaan en mijn ervaring is dat het voor de kids om het even is, maar als mama ben je op een kleine iets “geruster” vind ik. Al kan dit ook aan mij liggen…

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s