Ship ahoy maatjes!

Dat wij grote Studio 100 – fans zijn, is al lang duidelijk. Toch is het al van de Grote Sinterklaasshow vorig jaar geleden dat we nog eens naar een Studio100-show gingen kijken. Tot ik vorige week ineens werd uitgenodigd voor de Piet Piraatshow. Tegen deze 4 vrijkaarten voor de nieuwe show van Piet Piraat en zijn bende kon ik natuurlijk geen neen zeggen. Dit moet het leukste cadeau ooit zijn dat ik als blogger al kreeg, dus zonder twijfel plande ik een dagje vrijaf om met de kindjes en de mama op stap te gaan.

Aangekomen in het Concertgebouw in Brugge, bleken we niet alleen toegangskaarten te krijgen voor de beste plaatsen, maar ook drankbonnetjes en zelfs een meet&greet met de acteurs na de show. We namen plaats tussen alle vrolijke piraatjes en wachtten af.

De show begon perfect op tijd, wat met ongeduldige kinderen heel cruciaal is, en we lieten ons onderdompelen in het verhaal van Piet Piraat en de Toverlantaarn. De show kan ik omschrijven als een origineel verhaal, met voornamelijk gekende liedjes, veel interactie met de kleine piraatjes in het publiek, veel (kinder)humor en vooral technisch moeilijk voor de acteurs die zelf de decors telkens wisselden en voor de special effects zorgden. thumbnail_IMG_0873Op het einde werden Guillaume en Thibault uitgenodigd om op het podium te gaan staan bij hun helden. Voor onze oudste stoere piraat, zonder vrees, voor onze jongste piraat, was het met een bang hartje, maar naast zijn broer, bleef hij ook dapper. De dag was al om niet te vergeten, maar de “MEET&GREET” was uiteraard de kers op de taart.thumbnail_IMG_0876thumbnail_IMG_0878

Kortom: we vonden het allevier een geweldige namiddag, we hebben veel gelachen en gezongen en konden ons geen betere start van de paasvakantie wensen dan met de Piet Piraatshow.  We raden het iedereen dan ook aan!

Veel liefs
Kris
XxX

thumbnail_46104917-BC63-447A-863D-C2B3B5BA0056

thumbnail_B87B8394-5932-462E-B26F-47BC0B958E12

18 reacties

  1. Fijn om jou terug te lezen!
    Wat leuk dat je er een uitnodiging voor kreeg met alles erop en eraan! Ik kan me inbeelden dat de kindjes er enorm van genoten hebben en daardoor jullie ook

    Geliked door 1 persoon

  2. Studio 100 heeft het ook goed voor elkaar en jullie ook! 😉
    Piet Piraat, Piet Piraat, schip ahoy, hoy, hoy! Klinkt als een hele goede show voor kids en ouders.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s