Fietsstop @Babbelbar

Afgelopen weekend leerden we een leuk adresje kennen in Bottelare, bij Merelbeke: “BabbelBar”, een kleinschalige koffiebar met koffie, sapjes en ijsjes. We maakten een grote fietstocht doorheen Merelbeke en vonden het halfweg heel gezellig vertoeven onder de pergola met druivenplanten met het rustgevende geluid van een fonteintje op de achtergrond.IMG_2755IMG_2721

De kindjes waren fan van de vijver met vissen, die hoog genoeg was gebouwd om er niet in te vallen, doch laag genoeg omdat ze nog konden over het muurtje kijken. We genoten met ons vier van een koffie, fruitsapjes en ijsjes en gaven ook onze ogen te kost in het winkeltje waar ze keukenaccessoires, kaarsjes, koffie, thee, zelfgemaakte granola, zelfgemaakte confituur en zelfgemaakte notenolie verkopen. IMG_2733IMG_2736IMG_2739IMG_2724

Extra leuk: alles gaat hier naar het goede doel, dus dat is in een oase van rust genieten van een fietsstop én met een goed gevoel. De bar is namelijk een initiatief van “OC De Beweging”, meer informatie kan je hier lezen.

Veel liefs!
Kris
XxXIMG_2744IMG_2746

26 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s