Hiep hiep hoera!

Want er is er eentje jarig!

Vijf jaar geleden werden we vandaag omstreeks dit uur de trotse ouders van onze eerste wolk van een zoon. Vanaf de eerste moment waren we smoorverliefd op dit klein wondertje en na vijf jaar heeft hij natuurlijk al een reuzegrote plek in ons hartje gewonnen. Lieve lieve Guillaume: we wensen jou een hele fijne verjaardag en hopen dat je verder zal opgroeien, met hetzelfde plezier en met evenveel liefde zoals je vandaag in het leven staat!IMG_0225HPIM1712

Aan plezier was er vandaag alvast geen gebrek. Vanochtend vond Guillaume een keuken versierd met ballonnen en een eerste cadeau.IMG_7629IMG_7640IMG_7641

Op school was het ook ganse dag “zijn dag”. Om praktische redenen en een volgeboekte woensdag, maakten we geen treincake zoals vorig jaar, maar lieten we de bakker een chocoladecake maken en versieren.IMG_7642

Toen ik Guillaume om vier uur ging afhalen, had onze 5-jarige lieve schat een hele mooi kroon op en was hij vooral hyper-enthousiast aan zijn Lego® trein te bouwen, waar een beetje hulp van mama wel nog nodig bleek. IMG_7656

Een lekker bord spaghetti later -want jarigen mogen bij ons kiezen wat we eten- is het nu tijd om na deze dag met héél véél indrukken te gaan slapen. Want morgen en zondag staan er de twee verjaardagsfeesten op de agenda!

Veel liefs
Kris
XxX

23 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s