Wie is de mol tag #FINALE

Exit Kelly. Exit Channy. Exit Jeffrey. Exit Katrien. Exit Steve. Exit Joke. Exit Pascale. Nog 1 mol en 2 mollenjagers aan het begin van deze achtste en dus finale-aflevering met enkel nog mannelijke deelnemers:

 • Bahador, 27, financieel recruiter
 • Lloyd, 21, student
 • Pieter, 33, priester

Ik hoopte dat mijn puntensysteem me niet in de steek zou laten in deze laatste aflevering, die begon met beelden van de drie finalisten die acht maanden voor deze uitzending zeiden graag de mol te willen zijn.

Opdracht 21: “De natuurelementen in chocolade”

In deze opdracht wijst Baha er even op dat Pieter en Lloyd tijd aan het verliezen waren met hun liedjes en ook Baha was diegene die de knoop doorhakte en besliste dat er geen zout in de te proeven chocolades zat, dus Baha ging helemaal voor dit spel en de andere twee waren licht verdacht, maar ook niet te erg, want deze opdracht slaagde.

Gewonnen inzet: 3.000  € van de 3.000 €

Opdracht 22 “Springen in de Eyipantla waterval”

In deze laatste opdracht van De Mol ging niemand voor het geld, maar allemaal voor de andere inzet, namelijk een chat met de mol. Niemand ging voor het geld en dus ook niet voor de verdubbelen. Dus alle drie even (on)verdacht wat mij betreft. Lloyd won een chat met de mol en vooral deze laatste lijkt de winnaar van de opdacht.

Gewonnen inzet: 100  € van de 6.000 €

Mijn scorebord ziet er dus als volgt uit:

 • Bahador: 2 + 0 + 0 = 2
 • Lloyd: 8 + 1 + 0 = 9
 • Pieter: 8 + 1 + 0 = 9

Mijn puntensysteem liet me dus deels wel in de steek gezien ik op een gelijkstand eindig, maar ik bleef bij mijn conclusie van vorige week, dus hoopte dat Pieter naar voor zou stappen als de mol…

Eerst werd de winnaar echter bekend gemaakt en dat bleek student Lloyd, die de pot won die vandaag eindigde op 27.665 € nadat er deze aflevering 3.100 € bij kwam van de te verdienen 92.400 € brengt. Altijd super dat iemand jong de geldpot wint. Lloyd had het zelf niet meteen door…IMG_7458IMG_7463

Voor wat betreft de mol: inderdaad, we hadden het bij het rechte eind! De brave joviale goedlachse pastoor en leerkracht godsdienst bleek ons weken te hebben voorgelogen. En hij deed het voortreffelijk vind ik!IMG_7470Zo vond ik het een heel geslaagd seizoen met een top-mol en een top-winnaar! Hiermee is het mollenjagen voor dit seizoen afgelopen. Ik hoop dat jullie ervan genoten hebben. Ik in elk geval wel en gezien ze al kandidaten zoeken, kunnen we ook volgend jaar terug op mollenjacht!

Veel liefs!
Kris
XxX

Kan je er echt niet genoeg van krijgen? Begin dan het huidige seizoen hier.

26 reacties

 1. Ik vond het weer super! Wij schrijven altijd op wie we verdenken na aflevering 1. De vorige twee seizoenen zat ik meteen juist met Gilles en Eline, maar dit seizoen zat ik op een totaal verkeerd spoor. Maar ja, dat is juist het leuke he. 😄

  Geliked door 1 persoon

 2. Ik keek elke week met een vriendengroepje naar de Nederlandse Wie is de Mol, maar toen die afgelopen dachten we wat nu? Totdat we erachter kwamen dat er in Belgie ook widm bestaat. Ik vond het een geweldig seizoen en heb al zin in volgend jaar!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s