Date night @Fondueloft Gent

Deze week gingen we naar Fondueloft voor een heerlijke old school date night. We werden heel vriendelijk ontvangen in een interieur dat diezelfde nostalgie oproept als fondue an sich en startten met een Bacardi-Cola en een Aperitief Maison, een cocktail van onder andere Martini, Benedictine –ook erg 90’s- en Passoa, die echt wel heel verrassend lekker smaakte. We kregen er een potje vleesmousse en vismousse bij waarvan ik nu vond dat dit iets te duidelijk de verwerkte restjes zijn, maar dat is misschien wel heel kritisch en op zich is er niets mis met proberen afval te beperken…IMG_7030Manlief koos een vleesfondue royale met fondueolie en ik een visfondue met visbouillon en uiteraard een visnetje. We kregen een bordje vlees, een bordje vis met schaaldieren, een hele verzorgde grote salade, vier sausjes, een aardappel in de schil en frietjes. IMG_7036IMG_7031IMG_7037Hierop was werkelijk helemaal niets aan te merken: noch op het vlees, noch op de vis, noch op de groentjes of sausjes. Het was heerlijk en vooral heel veel, zeker voor op een woensdagavond. We denken hier zeker wel eens terug te komen, maar bij voorkeur in een groter gezelschap en op een zaterdagavond bijvoorbeeld…

Veel liefs
Kris
XxX

 

 

4 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s