2018 Challenge #1 #Einde

Gisteren, op de laatste dag van januari was ik 30 dagen bezig aan mijn eerste challenge, namelijk die om elke dag 1,5 liter water te drinken. Tijdens de weekdagen verliep dit heel eenvoudig, tijdens het weekend iets moeilijker -zoals gedacht- maar al bij al kan ik de dagen waarop het niet lukte op één hand tellen, dus voor mij is deze challenge alvast geslaagd en is het nu vooral werk maken om deze gewoonte vast te houden, ook na het eindigen van deze challenge en vanaf vandaag ook combineren met de nieuwe uitdaging, maar daarover vooral morgen meer.

Veel liefs
Kris
XxX

Hoe lukten bij jullie de voornemens voor het nieuwe jaar tot hiertoe?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s