Einde van een mooi liefdesverhaal

Zoals velen met mij, nam ik me een aantal nieuwjaar-voornemens, maar naast deze kleine zaken, heb ik ook een drastische beslissing genomen. Misschien wel de meest drastische ooit. Hoewel ik uiteraard niet over één nacht ijs ben gegaan, voelt het nog wat vreemd om nu volledig vrij te zijn.

10 jaar 4 maand en 2 dagen, zolang werkte ik exact bij LVD. Ik begon er als Application Engineer, waar ik verliefd werd op de prachtige stiel van het plooien en eerste commerciële ervaringen opdeed op beurzen in Brussel, Göteborg, Poznan, Hannover en Sydney. Nadien werd ik Sales Manager om opleidingen te geven aan nieuwe agenten of verkopers en om technische ondersteuning te bieden aan het wereldwijd verkoopnetwerk. Wat me helemaal op het lijf geschreven was, was mijn functie van Product Manager Press Brake Tooling waarbij ik verantwoordelijk was voor het tooling team en alles wat met plooigereedschappen te maken had: vanaf de offerteaanvraag, over het uittekenen en eventueel testen, tot de verkoop van gereedschappen. Ik kon terugkeren naar mijn eerste liefde. Na ruim 3 jaar mijn droomjob gedaan te hebben, heb ik er nu echter de stekker uitgetrokken. Het is toch één van de moeilijkste zaken die ik ooit heb gedaan, maar ik blijf met veel trots terugkijken naar mijn carrière bij LVD en ik ben heel erg blij dat het hoofdstuk mooi afgesloten is. Waarom ik dat precies doe? Omdat ik mijn droom ga najagen… en ik heb hierbij een nu of nooit gevoel.

Binnenkort wordt dit vervolgd…

Veel liefs
Kris
XxX
LINKEDIN

 

 

9 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s