Date night @Hotel Costes Paris

Onze eerste avond in Parijs brachten we door in Hotel Costes, het restaurant van het gelijknamige luxueuze hotel in de bekende winkelstraat Rue Saint Honoré. Het restaurant is vooral bekend omwille van zijn muziek, eigen aparte geur en speciale inrichting met vooral vele rode en roze rozen. En niet te vergeten omdat de jetset hier graag komt, sinds Vanessa Paradis en Johnny Depp elkaar hier ontmoetten. Bekende sterren en modellen zijn hier vaak te gast waardoor dit het restaurant bij uitstek is om te zien en gezien te worden, zo blijkt. Ik tel op restaurant vaak de designer bags en in Hotel Costes telde ik een record en zag ik niemand zonder it-bag aan de arm…

De kaart vonden we een beetje druk omdat er wel 30 gerechten waren om uit te kiezen, vandaar dat we op safe speelden en kozen voor de foie gras (Benoit) en de oesters (ikzelf). We dronken er een Bacardi-cola en een cocktail Bellini bij. IMG_6524

Als hoofdgerecht vielen we beide voor de château filet salers grillé béarnaise. De porties waren iets aan de kleine kant en er kwam jammer genoeg geen salade bij het vlees, waardoor het gerechtje wel heel eenvoudig was, maar de smaak zat wel perfect. IMG_6529IMG_6530Het meest bijzonder was ongetwijfeld het kader: zwoel en luxueus tegelijkertijd en we slaagden erin een plaatsje te bemachtigen in de binnentuin, die een rokerszone is. Dat laatste klinkt misschien niet heel smakelijk, maar met een rokende wederhelft is dat vooral heel gemakkelijk. Bovendien merkte je nauwelijks dat je buiten zat en was er alleen de geur van het heerlijke en unieke “Costes Parfum”, dat overigens ook te koop is in hun winkel ernaast.

Algemeen was het meest indrukwekkende vooral het luxueuze interieur, de geur, de bediening die recht van de Parijse catwalk leek te komen én de stijlvolle gasten. Het is vooral deze combinatie die van deze plaats één van de meeste exclusieve plaatsen van Parijs maakt en wij hadden er een heerlijke eerste avond in Parijs!

Veel liefs
Kris
XxX

2 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s