2018 Challenge #1 #Start

Op deze tweede dag van het nieuwe jaar is het tijd om de beloofde voornemens waar te maken. Mijn eerste challenge voor 2018, waar ik deze maand zal invliegen, is om meer water te drinken. Gezien mijn momenteel aantal glazen water per dag op 0 staat, lijkt het doel van 1,5 liter water per dag misschien moeilijk te halen, maar ik ga ervoor. Elke week lees je hier de update van mijn ervaringen met de challenge. Vandaag lijkt het doel alvast te lukken gezien dit is wat er nog over is van mijn fles van vandaag. 🙂IMG_6564

Wat zijn jullie voornemens?

Veel liefs
Kris
XxX

 

4 reacties

  1. Enkele jaren terug nam ik als goede voornemen : 1 glas water drinken per dag. Ik hield dit niet lang genoeg vol. Maar dit jaar wil ik de draad weer oppakken.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s