Nieuwjaar-voornemens

Ik wens iedereen alvast een heel erg gelukkig nieuwjaar, een spetterend en feestelijk einde en een rustig begin. Het nieuwe jaar begint traditioneel steevast met tientallen voornemens waarvan we vaak op voorhand weten dat ze geen lang leven beschoren zijn, dus daar gaan we wijselijk niet aan mee doen deze 1 januari. Voor ons is het plan gewoon om naast veel werken en de ballen te proberen in de lucht houden, ook voldoende tijd te maken om te genieten en leuke dingen te doen met ons gezin. Concreet ga ik elke maand aan één bepaald voornemen werken en hopen dat het na een maand een gewoonte wordt. Meer hierover lees je snel. Ik kijk er alvast heel erg naar uit en hoop hiermee ook anderen te kunnen inspireren!

Bedankt lieve lezer om het afgelopen jaar mijn posts te liken, reacties achter te laten of mijn blog te volgen en in stilte te lezen. Bedankt allemaal voor het voorbije jaar!

Fijn weekend, fijn eindejaar en een gelukkig nieuwjaar!
Veel liefs
Kris
XxX

6 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s