Date night @Bridge Gent

Vorige dinsdag bleven de kindjes bij grote oma slapen omdat het de dag nadien pedagogische studiedag was op school en zo eindigden wij alleen thuis en besloten we nog eens een stapje richting onze lievelingsstad Gent te gaan zetten. Omdat het restaurant waar we eerst reserveerden een afknapper van formaat werd, waar ik nu wijselijk niet op in ga, stapten we verder richting Sint-Baafsplein, waar we net niet brasserie ’t Vosken binnenstapten, maar kozen voor Bridge, net als de eerstgenoemde een populaire plaats voor Gentenaars. IMG_0155
Benoit koos voor de Gentse stoverij, terwijl ik de salade van ’t huis nam, met geitenkaas én scampi. Als starter werd het de dagverse soep en de kaaskroketjes. Zoals het hoort voor een echt lokale brasserie, was de sfeer er gemoedelijk en de gerechten uit grootmoeders keuken.
IMG_0156

Veel liefs
Kris
XxX

3 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s