Date night @Melle Plage

Vorige week twijfelden we even om onze date night al dan niet te laten doorgaan en vonden we de middenweg in een korte date night vlakbij huis. Deze bracht ons op Melle Plage, een lokaal strandje slash pop-up-bar slash zomerbar, dat geopend is van 23 juni tot 23 september, intussen al voor het tweede jaar en dat vlak aan Melle Vogelhoek. Én dat ik leerde kennen via collega-blogger Little Family of 3. Ik belde met de vraag of we er ook konden eten en werd meteen warm gemaakt met een zeer enthousiaste uitleg over de barbecue waar je met een vleespakketje zelf aan de slag kan, terwijl je de kruiden vers uit de verse kruidentuin plukt. Klinkt als mijn droom-date: een soort van picknicken op het strand, maar zonder zelf eten te hoeven meesleuren…IMG_6027Eens aangekomen werden we meteen overspoeld door de leuke vakantievibe die er heerst en schrokken er best wel van hoeveel mensen er deze woensdagavond doorbrachten. Benoit startte naar goede gewoonte met een Bacardi-cola, ik ging voor een huiscocktail met vodka, verse rozemarijn en homemade lemonade van roze pompelmoes, die heel verfrissend en toch zoet was, perfect voor een zwoele zomeravond eind augustus.IMG_6028IMG_6030
We voelden ons echt op het strand, en bakten het vlees voor ons twee. Hoewel het concept van de barbecue wel net iets beter klonk dan het uiteindelijk was, werd het een heerlijke avond. Zelf je kruiden voor op je vlees en bloemetjes voor op je salade plukken, vond ik heel fijn en maakte de kleine portie wel voor het grootste deel goed.IMG_6031IMG_6032IMG_6033

Het werd de avond waarop we erg filosofisch werden, onze toekomstplannen –want we hebben er heel veel- samen eens heel uitgebreid konden bespreken en vooral een beetje structuur brachten in hoe we de komende maanden/jaren eigenlijk zien. Daarnaast was het uiteraard ook terug een heerlijk samenzijn en nagenieten van de zomer, die voor mij mijn allermooiste zomer ooit werd. Een huwelijk, een prachtig huwelijksfeest, een leuke gezinsvakantie, een droomhuwelijksreis, vele uitstapjes,… deze zomer had het echt allemaal! En dat is ook een belangrijk aspect van onze date night voor mij: het niet altijd te denken over wat we nog willen doen en waar we naartoe gaan, maar gewoon eens stil staan en samen beseffen dat eigenlijk alles goed loopt, dat we heel gelukkig zijn en daar ook dankbaar voor zijn… IMG_6034IMG_6039IMG_6040De barbecue bleef nog eventjes branden en we bleven napraten bij de gezellige warmte van de barbecue waardoor we uiteindelijk toch iets langer dan voorzien bleven plakken

Veel liefs
Kris
XxXIMG_6046IMG_6043IMG_6045IMG_6047

2 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s