Date night @Balls & Glory + Café Theatre

Na een maand vol samenzijn, ons huwelijksfeest en onze reisjes deze zomer, zijn we terug helemaal terug in de realiteit. De eerste week voelde terug vreemd aan om terug te werken en elkaar terug te moeten missen, maar het goede nieuws is dat er ook zo weer tijd is voor date night. Voor deze eerste date, afgelopen woensdag, kozen we om naar het gekende “Balls & Glory” in Gent te gaan. Om de één of andere reden, geraakten we hier nog nooit en vielen we blijkbaar op als Balls-leken, want een vriendelijke jongeman kwam meteen naar ons met de vraag of het de eerste keer was en legde ons het concept uit. Heel eenvoudig: Je kan in B&G gehaktballen eten -alleen maar gehaktballen- de saus zit vanbinnen, er zijn telkens twee soorten met varkensgehakt, één met kip en een vegetarische variant. Naast je bal kies je ofwel voor een salade ofwel voor een stoemp. Het concept dat heel rechttoe rechtaan is, viel ons beide in de smaak en dat ze een grote doelgroep aanspreken, zag je meteen aan het heel gevarieerd cliënteel. Ook op het interieur was ik meteen helemaal verliefd. En het concept van gratis water en fruit op de tafel, vind ik gewoon geniaal!IMG_5834IMG_5832

Ik at de gehaktbal met zongedroogde tomatensaus met een slaatje. De bal was helemaal perfect, alsook de saus en de hoeveelheid: helemaal perfect qua smaak en hoeveelheid saus en het slaatje was lekker fris met couscous, paprika en feta. Benoit koos voor de gehaktbal met champignonroomsaus en een stoemp met wortelen en erwten.IMG_5830IMG_5882

Zoals we wel regelmatig doen, sloten we ook deze date night af in Café Theatre  -de plaats waar we tijdens onze allereerste dates steevast naartoe gingen- met een cocktail. Het werd opnieuw een heerlijke avond, vooral Balls & Glory wordt toegevoegd aan onze lijst van top-adresjes in Gent en zo is het date seizoen alweer geweldig gestart!IMG_5881

Veel liefs en tot een volgende date!
Kris
XxX

4 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s